Turnul de pază

Turnul de pază face parte din zidăria inițială a Castelului Vânătoresc construit în 1881. Se presupune că pe teritoriul moșiei au existat trei astfel de turnuri. 

Catalogul Obiectelor

Turnul de pază
Construit în 1881 făcea parte din zidul Castelului Vânătoresc. La momentul actual turnul este situat în una din gospodăriile private ale localnicilor din regiunea învecinată a complexului, fiind în stare de degradare. Lucrările de reconstrucție pentru turn sunt preconizate pentru pentru viitor și vor face parte din o serie de numeroase măsuri de amenajare a teritoriului și a clădirilor complexului.
Granițe Comune. Soluții comune.

Dezvoltarea turismului transfrontalier prin promovarea Conacului Manuc Bey, Complexului Mortuar Elena Ioan Cuza și a muzeului Blesciunov, cod MIS ETC 2173.

Această publicație a fost propusă cu sprijinul Uniunii Europene. Conţinutul acestei pagini web intră în responsabilitatea Consiliului Raional Hîncești, Republica Moldova și nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Uniunii Europene sau a structurilor de management ale Programului Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.