Catalog

7
Arme
8
Articole vestimentare
2
Bijuterii și numismatică
7
Ceramică și lut
1
Cărți
0
Documente și fotografii
19
Gospodăria țărănească
12
Mecanisme
2
Mobilă
30
Obiecte Arheologice
1
Opere de artă
5
Unelte agricole
Telegraf Morse

Datare: mijlocul secolului XX

Descriere: Instalaţie pentru transmiterea (cu ajutorul alfabetului Morse) prin fire conductoare a unor informaţii şi înregistrarea lor în punctul de recepţie.

Altă informaţie: Creat iniţial de către Samuel Morse pe la mijlocul anilor 1830 pentru a fi folosit la transmiterea informaţiei cu ajutorul telegrafului electric, al cărui inventator a fost, alfabetul Morse a fost folosit pe scară largă începând cu perioada timpurie a comunicaţiilor radio (anii 1890).

Începând cu 1930 civilii şi militarii trebuiau să cunoască codul Morse, atât pentru comunicare, cât şi pentru recunoaşterea balizelor.

Amplasarea Obiectului în cadrul Complexului
Castelul Vânătoresc
Castelul Vânătoresc Subsol
Camera 67
Granițe Comune. Soluții comune.

Dezvoltarea turismului transfrontalier prin promovarea Conacului Manuc Bey, Complexului Mortuar Elena Ioan Cuza și a muzeului Blesciunov, cod MIS ETC 2173.

Această publicație a fost propusă cu sprijinul Uniunii Europene. Conţinutul acestei pagini web intră în responsabilitatea Consiliului Raional Hîncești, Republica Moldova și nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Uniunii Europene sau a structurilor de management ale Programului Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.