Catalog

7
Arme
8
Articole vestimentare
2
Bijuterii și numismatică
7
Ceramică și lut
1
Cărți
0
Documente și fotografii
19
Gospodăria țărănească
12
Mecanisme
2
Mobilă
30
Obiecte Arheologice
1
Opere de artă
5
Unelte agricole
Cuie de fier

Datare: Secolul XIX 

Descriere: Piesă în patru muchii, de metal, formată dintr-o tijă cu vîrf ascuţit şi cu un capăt turtit, numit floare, cu care se leagă sau se fixează două sau mai multe părți între ele, care se bate în lemn sau în zid pentru a servi ca suport etc. Mai multe cuie din fier au fost găsite în 2013 în timpul săpăturilor arhiologice, pe teritoriul moșiei în două gropi de stins var, în care după încetarea funcționării lor, a fost aruncată o cantitate mare de resturi provenite din lucrările de construcție.

Material: Fier


Amplasarea Obiectului în cadrul Complexului
Palatul Princiar
Palatul Princiar Subsol
Camera 80
Granițe Comune. Soluții comune.

Dezvoltarea turismului transfrontalier prin promovarea Conacului Manuc Bey, Complexului Mortuar Elena Ioan Cuza și a muzeului Blesciunov, cod MIS ETC 2173.

Această publicație a fost propusă cu sprijinul Uniunii Europene. Conţinutul acestei pagini web intră în responsabilitatea Consiliului Raional Hîncești, Republica Moldova și nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Uniunii Europene sau a structurilor de management ale Programului Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.